ECHIPA

ECHIPA CLOS

De ce clos a devenit « le Clos », din cauza ca echipa mea si eu, mergem la unison. Intr adevar Clos des Colombes pe care-l veti descoperi in cursul vizitarii site-ului nostru nu ar exista fara echipa constituita din aproximativ 10 persoane fidele:

... In vie, mana mea dreapta, Ionel, este langa mine de aproximativ 15 ani, el are grija de viile noastre –ale sale-, cu ajutorul echipei lui pe care el a reusit sa o formeze. Nu a fost tot timpul simplu de exemplu cand taiem viile primavara, la Clos le taiam scurte, chiar foarte scurte, este una dintre conditii pentru o calitate buna –mai ales viile tinere-. Si daca avem risc mare de a pierde struguri, precum toate persoanele care au activitati legate de pamant si natura : adica legate de conditii meteorologice : ger, imbolnaviri… dar este optica noastra la Clos, cu timp si rabdare echipa a inteles ca abordarea succesului tot mai mare al vinurilor Clos incepe din vie… Dupa cu Ionel intram in faza finala –prefinala- : crearea de vinuri cat mai bine posibil. Facem vinuri impreuna din 2006.

... In bucatrie, Flori, lucreaza cu mine de la inceput, vom petrece 10 ani de deschidere a restaurantului in 2018, ea a invatat foarte multe, dar a reusit sa inteleaga de la inceput exigentele mele, a stiut sa respecte creativitata mea si m-a ajutat sa realizez farfuriile pe care le-am visat. Flori a stiut sa-si formeze echipa in respect, lucru care este esential pentru mine, toti clientii care ne-au trecut pragul au fost bucurosi de farfuriile aduse la masa, ea a stiut de asemenea ce inseamna produse de baza de calitate pentru transformare.

... La restaurant Mirela intruchipeaza sufletul Clos, adica la vinuri, la mancare, la camere, ea ma reprezinta cand eu sunt ocupata in bucatarie sau in crama. Ea stie sa inteleaga dorintele clientilor si face tot posibilul ca ei sa se simta bine. Mirela ma acompaniaza in deplasari pentru a face cunoscute vinurile noastre la un numar cant mai mare de persoane. Este o persoana de incredere care ma sustine, iar pentru voi clienti vechi, clineti noi, o siguranta.

... O afacere nu poate sa functioneze fara un om de incredere care creaza, renoveaza, verifica, tot ce se poate strica in timp sau din cauza vremii, Rusel este acel om, dar el a avut talente ascunse sau neexplaotate, pe care noi le-am descoperit: fara scoala el este pictor. Cand veti veni la clos veti descoperi talentele lui, si, in plus daca dormiti in camerele noastre veti vedea in ce consta talentul lui, iar daca ne dati comanda de vinuri prin curierat veti descoperi capacitatea lui de a face cutiile sigure ca vinurile noastre vor ajunge intregi la dvs acasa.

... Si nu vreau cu siguranta sa uit de mana noastra verde, Anca, care a stiut sa transforme gradina noastra si a facut un paradis pentru toate insectele care imi dovedesc in fiecare zi interesul de a fi bio : fluturi, buburuze –un noroc in satul meu in Champagne Ambonnay- albinele si viespile care ne pazesc via si ne lasa sa culegem cei mai frumosi struguri.

Ca tot vorbim de paznici, membrii de echipa, tineri sau mai putin, toti lucreaza zilnic, noapte si zi, sa faca din Clos « le Clos », ei au toata incredera mea si cand veniti veti vedea de ce eu sunt mandra de ei.

... Si apoi fiul meu, Paul-Roger, care, de-a lungul timpului, a stiut sa ma sustina in aventura Clos, si va pot spune ca impreuna am trecut prin toate testele, si chiar mai mult decat ceea ce va puteti imagina cand am inceput o aventura ca aceasta, in special intr-o tara straina, si chiar daca activitatile lui il tine departe de Clos, el este alaturi de mine, alaturi de noi si este foarte important pentru mine si pentru echipa.

... Si Laboratoire Natoli&Co, din Montpellier in Languedoc, o regiune viticola franceza, care ne insotesc de cativa ani pe acest drum lung : calitate, control, gust. Pentru noi, sfatul lui Jean Natoli, critici uneori si complimente de cele mai multe ori, a contribuit in mare parte la succesul vinurilor clos.

Atunci, oricine sunteti, clienti de durata lunga, clienti recenti, clienti care ati ausit de noi sau clienti care na desopera din intamplare, ca sunteti amatori de vinuri, cunoscatori in gastronomie sau nu, trebuie sa stiti ca sunteti mereu bun venit si fericit de a veni sau a reveni la Clos.
Pe curand
Anne Marie

viticol
  • Contact
  • Blog
  • Facebook
  • Instagram
  • Cumpara