DESPRE CLOS

ISTORIA

terroir

DOMENIILE CLOS DES COLOMBES sunt rezultatul unui vis nebunesc al lui Anne Marie Rosenberg, care a transformat o veche ferme, situata la malul Marii Negre, intr-un domeniu viticol.

Aceasta frantuzoaica-romanca, care provine dint-o lunga linie de vinificatori din Champagne, a creat cu ajutorul echipei sale fidele si a fiului sau, un loc preferat de amatorii de vin bun si gastronomie.

TRADITIA

Cuvantul 'CLOS' din CLOS DES COLOMBES reprezinta o traditie ancestrala. In limba franceza cuvantul «clos» descrie o podgorie inchisa, imprejmuita, in general, de un zid de pietre uscate.
Este o expresie folosita in principal in Burgundia, dar si in alte regiuni viticole.

Cuvantul 'COLOMBES' din CLOS DES COLOMBES reprezinta trecutul domeniului: o veche casa cu porumbei pe care noi am renovat-o si porumbeii care au fost intr-un numar mic la inceput, dar care s-a marit pe parcus.

terroir

UN SEJUR DE CHARM

terroir

In mijlocul unei gradini, in fata unei podgorii, Le CLOS DES COLOMBES reflecta un anumit stil de viata frantuzesc.

Situata aproape de padurea Comorova, vis-a-vis de lacul Tatlageac, si la cativa metrii de Marea Neagra, CLOS DES COLOMBES are toate atuurile pentru a oferi un sejur fermecator intr-o ambianta sanatoasa, plina de calm si rafinament.

viticol
  • Contact
  • Blog
  • Facebook
  • Instagram
  • Cumpara